Menyforslag

image image image
MENY CATERING

En smak av thailand, norden og mine favoritter

Maten som dere får servert i dag er laget av Christoffer Greiner Fallet og Team Fallet.
Christoffer har jobbet på flere av Norges beste restauranter,
i tillegg til at han er kokk på De Norske Kokkelandslagene.
Så langt har han vunnet sølv i både VM og OL i kokkekunst med laget.


4 retter 695 kr pr person
5 retter inkl snacks 795 kr pr person
Kokkepris 4995 kr


Løyrom og sjøkreps er ekstra

Løyrom , rømme og gressløk (+100kr)
Grønn chilli relish “Nahm prik num”
Kjøtt på frukt “Ma ho”
Skalldyr, fisk, melk


Kveitemosaik , grønn chilli & tomat
Fisk


Sjøkreps og gul curry (+150kr)
Skalldyr


“Thailandsk taco”
Soppteriaki, roti og syltet chilli
Hvete, fisk, egg

Slakterbiff , masaman, pak choy & sticky rice
Fisk

Mandel, sitrus, vanilje og karamell
Mandel, melk, egg