Menyforslag
MENY CATERING
En smak av thailand, norden og mine favoritter
Maten som dere får servert i dag er laget av Christoffer Greiner
Fallet og Team Fallet.
Christoffer har jobbet på flere av Norges beste restauranter,
i tillegg til at han er kokk på De Norske Kokkelandslagene.
Så langt har han vunnet sølv i både VM og OL i kokkekunst med
laget.
4 retter 695 kr pr person
5 retter inkl snacks 795 kr pr person
Kokkepris 4995 kr
Løyrom
og
sjøkreps
er ekstra
Løyrom
, rømme og gressløk (+100kr)
Grønn chilli relish “Nahm prik num”
Kjøtt på frukt “Ma ho”
Skalldyr, fisk, melk
Kveitemosaik
, grønn chilli & tomat
Fisk
Sjøkreps
og gul curry (+150kr)
Skalldyr
“Thailandsk taco”
Soppteriaki, roti og syltet chilli
Hvete, fisk, egg
Slakterbiff
, masaman, pak choy & sticky rice
Fisk
Mandel, sitrus,
vanilje
og karamell
Mandel, melk, egg